Μελέτη, Σχεδιασμός & Προώθηση Ιστοσελίδων

Μελέτη και Σχεδιασμός Το να φτιάξετε ιστοσελίδα δεν είναι αρκετό αν ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνει χωρίς την απαραίτητη στρατηγική Marketing και φυσικά γνώση των αναγκών και των στόχων της επιχείρησης.

Στο γραφείο μας πιστεύουμε πως δεν αρκεί να κάνει κάποιος "καλή δουλειά" σχεδιάζοντας μια όμορφη οπτικά ιστοσελίδα αν δεν εμβαθύνει πρώτα στις ανάγκες του πελάτη του.

 

Για ποιο λόγο θέλετε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα και πώς πιστεύετε ότι η ύπαρξή της θα βοηθήσει την επιχείρησή σας ?

Γνωρίζετε ότι απλά και μόνο η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας δεν είναι αρκετή για την επιτυχημένη προώθηση της επιχείρησής σας ? Πρέπει να είναι σωστά δομημένη και μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα στηρίζεται σε μερικούς βασικούς στόχους, που είναι το μέσο και ο βασικός τρόπος για να ξεχωρίσετε . 

Η ιστοσελίδα είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, ένα κομμάτι της επιχείρησής σας που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελείτε. Χρειάζεται πρακτική, ομορφιά, σωστό συνδυασμό των τελευταίων τεχνολογιών, προώθηση, χρειάζεται επίσης συντήρηση, διαρκής παρακολούθηση και ανανέωση !

Αλλά πρώτα απ' όλα χρειάζεται στρατηγική και πλάνο.

Εμείς μελετούμε πρώτα την επιχείρησή σας, τη φιλοσοφία σας και έπειτα σας προτείνουμε λύσεις για την καλύτερη παρουσίαση και προβολή της μέσα από την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. 

Σας βοηθάμε με Στρατηγική να αναπτύξετε την δυναμική σας παρουσία στο διαδίκτυο online – όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες !

 

Προώθηση & Διαδικτυακή Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Με…μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα και σε συνδυασμό με την ύπαρξη αλλά και τη διατήρηση ενός ορθού και δίχως υπερβολές Search Engine Optimization (SEO),δημιουργούν τον βασικό συνδυασμό για την προώθηση των στόχων σας.

Ταχύτητα επικοινωνίας. Είναι σημαντικό να έχετε αισθητή παρουσία στο διαδίκτυο και οι χρήστες να βλέπουν την επιχείρηση και τα προϊόντα σας άμεσα και γρήγορα. 

Προώθηση ιστοσελίδων on Marketing Quotes

Προώθηση ιστοσελίδων on Google Advanced Search Operators and SEO
Προώθηση ιστοσελίδας on Social Media Marketing -The “Greek Way”

 

Ποια είναι τα βασικά "συστατικά" μιας ιστοσελίδας 

 • Μία ιστοσελίδα πρέπει να έχει όνομα (domain name) και να στηρίζεται σε κάποιο πακέτο φιλοξενίας (web hosting) (παρακαλώ ανατρέξτε στο σχετικό μας άρθρο για διευκρινήσεις)
 • Για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας πρέπει να έχετε σε ηλεκτρονική μορφή το υλικό που επιθυμείτε να παρουσιάσετε στην ιστοσελίδα σας π..χ λογότυπο, καθώς και κείμενα και φωτογραφίες που θα αντιπροσωπεύουν την δουλειά σας και θα συμπληρώσουν τις θεματικές ενότητες της ιστοσελίδας σας (π.χ. κείμενο για την φιλοσοφία / προφίλ, φωτογραφίες από τα προϊόντα, κείμενα που θα παρουσιάζουν τις υπηρεσίες σας, στοιχεία επικοινωνίας κτλ.).
 • Εμείς ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας έτσι ώστε να προχωρήσουμε στη μελέτη και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.
 • Στη συνέχεια σας δείχνουμε το demo της ιστοσελίδας σας για να συζητήσουμε τυχόν αλλαγές και προτάσεις
 • Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, δημιουργούμε τα email σας και σας δείχνουμε τον τρόπο με τον οποίο θα λαμβάνετε και θα χειρίζεστε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαχειρίζεστε μόνος -η σας την ιστοσελίδα σας, αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας στη διαχείριση του περιβάλλοντος του σάιτ σας.

 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδων σε λογισμικό ανοικτού κώδικα Joomla – CMS.

 

 • Δημιουργία E-SHOP (Ηλεκτρονικό Κατάστημα)  
 • Δημιουργία Portal
 • Ξενοδοχειακές Λύσεις
 • Web Design for Medical Science
 • Συντήρηση & Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδων
 • Υπηρεσίες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων (web hosting)
 • Δημιουργία Blog

 

Όνομα χώρου (domain name) και Χώρος Φιλοξενίας (web hosting)

DOMAIN Μία ιστοσελίδα πρέπει να έχει όνομα (domain name) και να στηρίζεται σε κάποιο πακέτο φιλοξενίας (web hosting). Το όνομα μπορεί να είναι συνήθως σε κατάληξη .gr, .com, .com.gr, .eu . Παράδειγμα : www.toonomamou.gr

Διαβάστε περισσότερα: Όνομα χώρου (domain name) και Χώρος Φιλοξενίας (web hosting)

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες

Στατικές VS δυναμικές ιστοσελίδες. Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ηλεκτρονικά έγγραφα κατάλληλα κυρίως για τη δημιουργία «μόνιμων /στατικών παρουσιάσεων», όπου δεν υπάρχει η ανάγκη να τροποποιείται συχνά το περιεχόμενό τους. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι πρακτική η χρήση τους όταν χρειάζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να αλλάζει συχνά.

Διαβάστε περισσότερα: Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες

SEO Search Engine Optimization

Η τεχνική Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης ή αλλιώς Search Engine Optimization είναι απαραίτητη για κάθε ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα για να δημιουργήσει σταθερή  επισκεψιμότητα, με νέους και στοχευμένους πελάτες που ψάχνουν ακριβώς αυτά που προσφέρει ο δικτυακός σας χώρος.

Διαβάστε περισσότερα: SEO Search Engine Optimization